elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Градежни материјали испит 17.9.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежни материјали, одржан на 17.9.2018 год. го положија студентите:

9464             6 (шест)

9551             6 (шест)

Оценка во индекс може да се земе во петок, 21.9.2018 год. во 10 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                                         проф. Т. Самарџиоска

 
Енергетска ефикасност на објекти - испит 17.9.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот енергетска ефикасност на објекти, одржан на 17.9.2018 год. го положија студентите:

1095             6 (шест)

1108             7 (седум)

1109             9 (девет)

Оценка во индекс може да се земе во петок, 21.9.2018 год. во 10 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                                         проф. Т. Самарџиоска

 
Градежна физика испит 17.9.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежна физика, одржан на 17.9.2018 год. не го положи ниту еден студент.

                                                                                                         проф. Т. Самарџиоска

 

 
Теориска механика испит 17.9.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот теориска механика, одржан на 17.9.2018 год. го положи студентот:

1355             6 (шест)

Оценка во индекс може да се земе во петок, 21.9.2018 год. во 10 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                                          проф. Т. Самарџиоска

 

 
ЈМ...Резултати од завршен испит 13.09.2018 PDF Печати Е-пошта

Завршниот испит - дел задачи по предметот Јакост на материјалите, кој се одржа на ден 13.09.2018 год, го положија следниве студенти:

1. 9352

2. 9373

3. 9464 

4. 9484

5. 9529

Студентот со број на индекс 9352 задолжително да достави пријава во студентската служба.

Теоретскиот дел од испитот студентите ќе го полагаат усмено (по претходно изработен концепт на добиени прашања) на ден 24.09.2018 год. со почеток во 10:00 часот (студентите потребно е да бидат пред кабинетот на доц. Тодоров во назначениот термин).

 

Резултатите од испитот по предметот Јакост на материјалите одржан на 13.09.2018 за студентите кои полагаа целосен испит може да се симнат преку следниот линк.

Студентите со број на индекс 9252 и 9713 да се јават во кабинет на доц. Тодоров на ден 24.09.2018 год. во 10:00h.

Последно освежено ( Понеделник, 17 Септември 2018 14:56 )
 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 1 од 26

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.