elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Јакост на материјалите - Распоред на студенти по групи за вежби PDF Печати Е-пошта

Вежбите по предметот Јакост на материјалите ќе се одржуваат во две групи според следниот распоред.

Последно освежено ( Понеделник, 25 Февруари 2019 17:45 )
 
КиД, Регистрација на Piazza PDF Печати Е-пошта

За остварување на неопходната комуникација за потребите на предметот Кинематика и динамика во ЛС2019 креирана е нова виртуелна училна на Piazza

Линк за регистрацијаhttp://piazza.com/gf.ukim.edu.mk/spring2019/z8.

Код за регистрација: kid2019

 

Доколку имате проблеми со регистрацијата контактирајте ги предметните асистенти.

Напомена: Сите студенти кои го запишале предметот на Iknow ќе добијат покана за регистрација на e-mail адресата со која се регистрирале. Во пораката која ќе ја добијат постојат и инструкции за најавување во училната.

 

 

Последно освежено ( Среда, 20 Февруари 2019 12:11 )
 
Јакост на материјалите - лична карта PDF Печати Е-пошта

Во приложениот документ можете да ги погледнете обврските кон наставата, начинот на оценување и распоредот на термините за предавања, вежби, домашни задачи и колоквиуми по предметот ЈАКОСТ на МАТЕРИЈАЛИТЕ за учебната 2018/2019 год

 
Градежни материјали - геотехника 1.2.2019 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежни материјали - геотехника, одржан на 1.2.2019 год. го положија следниве студенти:

335      7 (седум)

336      7 (седум)

337      6 (шест)

338      7 (седум)

Оценки во индекс може да се земат во четврток, 7.2.2019 во 11 часот.

 
Теориска механика - 1.2.2019 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот теориска механика го положија следниве студенти:

1366     6 (шест)

1383     7 (седум)

1385     8 (осум)

1386     6 (шест)

1402     6 (шест)

Оценки во индекс може да се земат во четврток, 7.2.2019 год. во 11 часот во канцеларија на предметниот наставник.

 

Последно освежено ( Среда, 06 Февруари 2019 22:16 )
 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 1 од 29

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.