elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Пријавување на PIAZZA - Статика PDF Печати Е-пошта
Со цел поефикасно совладување на наставната програма по предметот „Статика“, создадена е виртулна училна на сeрвисот Piazza. 
 
Пријавте се на Piazza на следната адреса:
piazza.com/Градежен_Факултет_Скопје/fall2018/z2zs18

 

Код за активација (class access code): statika2018

За сите потребни информации испратете меил на:  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или  Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Последно освежено ( Вторник, 02 Октомври 2018 10:53 )
 
Градежни материјали испит 17.9.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежни материјали, одржан на 17.9.2018 год. го положија студентите:

9464             6 (шест)

9551             6 (шест)

Оценка во индекс може да се земе во петок, 21.9.2018 год. во 10 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                                         проф. Т. Самарџиоска

 
Енергетска ефикасност на објекти - испит 17.9.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот енергетска ефикасност на објекти, одржан на 17.9.2018 год. го положија студентите:

1095             6 (шест)

1108             7 (седум)

1109             9 (девет)

Оценка во индекс може да се земе во петок, 21.9.2018 год. во 10 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                                         проф. Т. Самарџиоска

 
Градежна физика испит 17.9.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежна физика, одржан на 17.9.2018 год. не го положи ниту еден студент.

                                                                                                         проф. Т. Самарџиоска

 

 
Теориска механика испит 17.9.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот теориска механика, одржан на 17.9.2018 год. го положи студентот:

1355             6 (шест)

Оценка во индекс може да се земе во петок, 21.9.2018 год. во 10 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                                          проф. Т. Самарџиоска

 

 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 1 од 26

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.