elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Градежни материјали - геотехника 1.2.2019 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежни материјали - геотехника, одржан на 1.2.2019 год. го положија следниве студенти:

335      7 (седум)

336      7 (седум)

337      6 (шест)

338      7 (седум)

Оценки во индекс може да се земат во четврток, 7.2.2019 во 11 часот.

 
Теориска механика - 1.2.2019 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот теориска механика го положија следниве студенти:

1366     6 (шест)

1383     7 (седум)

1385     8 (осум)

1386     6 (шест)

1402     6 (шест)

Оценки во индекс може да се земат во четврток, 7.2.2019 год. во 11 часот во канцеларија на предметниот наставник.

 

Последно освежено ( Среда, 06 Февруари 2019 22:16 )
 
Градежни материјали - 1.2.2019 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежни материјали, одржан на 1.2.2019 год. го положија следниве студенти:

9560        6 (шест)

9592        6 (шест)

9660        8 (осум)

9739        6 (шест)

9747        6 (шест)

9762        7 (седум)

9770       10 (десет)

9777        8 (осум)

9785        7 (седум)

 

Оценки во индекс може да се земат во четврток, 7.2.2019 год. во 11 часот во кабинетот на предметниот професор.

 

Последно освежено ( Среда, 06 Февруари 2019 15:37 )
 
Енергетска ефикасност на објекти - 1.2.2019 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот енергетска ефикасност на објекти, одржан на 1.2.2019 год., го положија наведените студенти.

Оценки во индекс може да се земат во четврток, 7.2.2019 год. во 11 часот во кабинетот на предметниот професор.

 

  индекс    оценка

    991       6 (шест)

 1060        7 (седум)

 1078        6 (шест)

 1080        6 (шест)

 1085        6 (шест)

 1099        6 (шест)

 1104        9 (девет)

 1110        9 (девет)

 1112        6 (шест)

 1117        7 (седум)

 1119        7 (седум)

 1125        7 (седум)

 1127        8 (осум)

 1137        8 (осум)

1145         7 (седум)

 

Последно освежено ( Среда, 06 Февруари 2019 22:07 )
 
Енергетска ефикасност на објекти - 18.1.2019 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите по предметот енергетска ефикасност на објекти (6 кредити), одржан на 18.1.2019 година.

Оценките во индекс може да се земат во среда, 30.1.2019 година во 11 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

 

Повеќе...
 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 3 од 30

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.