elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
градежни материјали - геотехника, 18.1.2019 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите конечните резултати од испитот по предметот градежни материјали за студиската програма по геотехника.

Оценки во индекс може да се земат во среда 30.1.2019 год. во 11 часот во канцеларија на предметниот наставник. Колегите кои не се задоволни со оценката може да полагаат завршен испит за повисока оценка на 1.2.2019 год., но претходно да најават со емаил.

Повеќе...
 
теориска механика - геодезија испит 18.1.2019 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот теориска механика, одржан на 18.1.2019 год.

Оценки во индекс може да се земат во среда 30.1.2019 год. во 11 часот во канцеларија на предметниот наставник.

Последно освежено ( Четврток, 24 Јануари 2019 14:23 )
Повеќе...
 
Градежни материјали, испит 18.1.2019 PDF Печати Е-пошта

 

 

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот градежни материјали, одржан на 18.1.2019 година.

Оценки во индекс може да се земат во среда 30.1.2019 год. во 11 часот во канцеларија на предметниот наставник.

Последно освежено ( Четврток, 24 Јануари 2019 14:19 )
Повеќе...
 
Градежна физика испит 18.1.2019 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот градежна физика, одржан на 18.1.2019 година.

Оценки во индекс може да се земат во среда 30.1.2019 год. во 11 часот во канцеларија на предметниот наставник.

Последно освежено ( Четврток, 24 Јануари 2019 14:15 )
Повеќе...
 
Градежни материјали, прв колоквиум PDF Печати Е-пошта

Резултатите од првиот колоквиум по градежни материјали може да ги видите на „повеќе“.

Повеќе...
 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 4 од 30

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.