elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Градежни материјали, 4.9.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежни материјали, одржан на 4.9.2018 год., го положи само следниот студент:

             бр. индекс         оценка

               9649                 6 (шест)

                                                                                  Од предметниот професор

 
Енергетска ефикасност на објекти - испит 29.6.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот енергетска ефикасност на објекти, одржан на 29.6.2018 год. го положија следниве студенти:

1.    1093           9 (девет)

2.    1102           9 (девет)

Оценките во индекс може да се земат во среда, 4.7.2018 год. во 11 часот.

                                                                                          проф. Т. Самарџиоска 

 
Градежна физика, 29.6.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да го видите списокот на студенти кои го положија испитот по предметот градежна физика, одржан на ден 29.6.2018 год. Оценки може да се земат во среда, 4.7.2018 год. во 11 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                                              проф. Т. Самарџиоска

Повеќе...
 
Гардежна физика - испит 18.6.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежна физика, одржан на 18.6.2018 год,. го положи само кандидатот:

бр. индекс             оценка

9313                       9 (девет)

                                                                                                   проф. Т. Самарџиоска

 

 
Енергетска ефикасност на објекти - 18.6.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот енергетска ефикасност на објекти, одржан на 18.6.2018 год,. не го положи ниту еден од кандидатите.

                                                                                             проф. Т. Самарџиоска

 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 6 од 30

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.