elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Енергетска ефикасност на објекти - 14.2.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од дополнителниот испит по предметот енергетска ефикасност на објекти (6 кредити), одржан на 14.2.2018 година.

Оценки во индекс може да се земат во среда (21.2.2018) во 12 часот. 

                                                                                            проф. Т. Самарџиоска

Повеќе...
 
Енергетска ефикасност на објекти 29.1.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по енергетска ефикасност на објекти (6 кредити), одржан на 29.1.2018 година.

 

Повеќе...
 
Градежни материјали, 29.1.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите оценките од испитот по предметот градежни материјали, одржан на 29.1.2018 година.

Оценките може да се земат во понеделник, 5.2.2018 во 13 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

Студентите со бр. на индекс 7345, 8611, 9590, 9591 и 9626 задолжително да се јават во канцеларијата на професорот истиот ден во 13:30 часот. 

Повеќе...
 
Градежна физика, 29.1.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежна физика, одржан на 29.1.2018 го положи само кандидатот:

               8991      седум (7)

Оценка може да се земе во понеделник 5.2.2018 во 13 часот во канцеларија на професорот. 

 

 
Градежни конструкции и материјали 29.1.2018 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежни конструкции и материјали - геотехника, одржан на 29.1.2018 не го положи ниту еден од кандидатите.

                                                                                         проф. Т. Самарџиоска

 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 7 од 29

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.