elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Енергетски ефикасни објекти УКИМ - 2 кредити PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите конечните оценки по предметот енергетски ефикасни објекти - УКИМ. Студентите кои не се задоволни со оценката да ме известат со емаил.

                                                               проф. Т. Самарџиоска

Повеќе...
 
Посета на рудници и фабрика Кнауф - Радика во Дебар PDF Печати Е-пошта
Во склоп на наставата по градежна физика, на 23.04.2018 (понеделник) ќе се реализира посета на рудниците и фабриката за гипс „Кнауф-Радика“ во Дебар.
Тргнувањето за сите навремено пријавени студенти е во 7:50 часот од пред главниот влез на факултетот. 
                                                                                проф. Т. Самарџиоска
 
Енергетска ефикасност на објекти - 14.2.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од дополнителниот испит по предметот енергетска ефикасност на објекти (6 кредити), одржан на 14.2.2018 година.

Оценки во индекс може да се земат во среда (21.2.2018) во 12 часот. 

                                                                                            проф. Т. Самарџиоска

Повеќе...
 
Енергетска ефикасност на објекти 29.1.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по енергетска ефикасност на објекти (6 кредити), одржан на 29.1.2018 година.

 

Повеќе...
 
Градежни материјали, 29.1.2018 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите оценките од испитот по предметот градежни материјали, одржан на 29.1.2018 година.

Оценките може да се земат во понеделник, 5.2.2018 во 13 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

Студентите со бр. на индекс 7345, 8611, 9590, 9591 и 9626 задолжително да се јават во канцеларијата на професорот истиот ден во 13:30 часот. 

Повеќе...
 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 8 од 30

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.