elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Резултати градежна физика 5.6.2017 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежна физика, одржан на 5.6.2017 год. го положи студентот:

бр. индекс                                        оценка

8888                                                 6 (шест)

Оценката во индекс може да се земе во четврток, 8.6.2017 во 10 часот во канцеларијата на предметниот професор.

 
Резултати градежни материјали 5.6.2017 PDF Печати Е-пошта

 

 

 

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по градежни материјали, одржан на 5.6.2017 год. Оценките во индекс може да се земат во четврток 8.6.2017 во 10 часот. 

 

Повеќе...
 
Енергетска ефикасност на објекти - колоквиум PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите конечните оценки за студентите кои полагаа завршен колоквиум на 23.5.2017 год. Оценките во индекс може да се земат во понеделник, на 5.6.2017 во 13:30 часот.

                                                                                     Од предметниот наставник

 

Повеќе...
 
Теориска механика - геодезија, 19.5.2017 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот теориска механика, одржан на 19.5.2017 год. не го положи ниту еден студент.

                                                                                    проф. Т. Самарџиоска

 
Резултати од енергетски ефикасни објекти (2 кредити) PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите конечните резултати од предметот енергетски ефикасни објекти (2 кредити). Студентите кои се задоволни со оценката, можат да ја добијат во индекс во четврток 25.5.2017 година во 10 часот. Оние кои не се задоволни, треба да ме известат на емаил дека ќе полагаат во еден од роковите од јунската испитна сесија. 

                                                                                             проф. Т. Самарџиоска

 

Повеќе...
 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 9 од 25

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.