elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Градежни материјали - Домашна задача 1 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од првата домашна задача по предметот градежни материјали.

                                                                                            проф. Т. Самарџиоска

Последно освежено ( Вторник, 08 Ноември 2016 14:28 )
Повеќе...
 
Градежна физика -7.9.2016 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот „градежна физика“, одржан на 7.9.2016. Оценките може да се земат во четврток, 15.9.2016 во 13 часот во канцеларијата на предметниот професор.

                                                                                           проф. Т. Самарџиоска

Последно освежено ( Вторник, 13 Септември 2016 18:33 )
Повеќе...
 
Градежни конструкции и материјали - геотехника, 7.9.2016 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежни конструкции и материјали за геотехника, одржан на 7.9.2016 го положи:

1.    295               6 (шест)

Оценките може да се земат во четврток, 15.09.2016 во 13 часот во канцеларијата на предметниот професор.

                                                                                       проф. Т. Самарџиоска

 
Теориска механика - геодезија, 7.9.2016 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот теориска механика за геодезија, одржан на 7.9.2016 го положија следниве студенти:

1.    1195               6 (шест)

2.    1196               6 (шест)

Оценките може да се земат во четврток, 15.09.2016 во 13 часот во канцеларијата на предметниот професор.

                                                                                       проф. Т. Самарџиоска

 
Градежни материјали 7.9.2016 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ можете да ги видите од испитот по предметот градежни материјали, одржан на 7.9.2016. Оценките може да се земат во четврток, 15.9.2016 во 13 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

                                

Последно освежено ( Вторник, 13 Септември 2016 18:14 )
Повеќе...
 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 10 од 21

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.