elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Енергетска ефикасност на објекти - колоквиум PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите конечните оценки за студентите кои полагаа завршен колоквиум на 23.5.2017 год. Оценките во индекс може да се земат во понеделник, на 5.6.2017 во 13:30 часот.

                                                                                     Од предметниот наставник

 

Повеќе...
 
Теориска механика - геодезија, 19.5.2017 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот теориска механика, одржан на 19.5.2017 год. не го положи ниту еден студент.

                                                                                    проф. Т. Самарџиоска

 
Резултати од енергетски ефикасни објекти (2 кредити) PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите конечните резултати од предметот енергетски ефикасни објекти (2 кредити). Студентите кои се задоволни со оценката, можат да ја добијат во индекс во четврток 25.5.2017 година во 10 часот. Оние кои не се задоволни, треба да ме известат на емаил дека ќе полагаат во еден од роковите од јунската испитна сесија. 

                                                                                             проф. Т. Самарџиоска

 

Повеќе...
 
Градежни конструкции и материјали - потписи PDF Печати Е-пошта

Потписи по предметот градежни конструкции и материјали студентите ќе добијат во вторник, 23.05.2017 год. со почеток во 11 часот во училница бр. 130.

                                                                                               проф. Т. Самарџиоска

 
Градежна физика - потписи PDF Печати Е-пошта

Потписи по предметот градежна физика студентите ќе добијат во вторник, 23.05.2017 год. со почеток во 10 часот во училница бр. 130.

                                                                                               проф. Т. Самарџиоска

 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред11121314151617181920СледноКрај »

Лист 11 од 26

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.