elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Градежна физика, јуни втор рок PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот градежна физика, одржан на 20.6.2016 год. Оценките во индекс може да се земат на 24.6.2016 год. во 11 часот во канцеларијата на предметниот професор.

                                                                                                 проф. Т. Самарџиоска

Последно освежено ( Четврток, 23 Јуни 2016 10:10 )
Повеќе...
 
Енергетски ефикасни објекти УКИМ - 2 кредити PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите по предметот енергетски ефикасни објекти од листата на УКИМ (2 кредити). Колегите кои се задоволни со оценките, да донесат пријави во текот на оваа седмица. Оние кои не се задоволни, можат да се јават на испит, кој ќе се одржи на 6.7.2016 год. со почеток во 16 часот.

                                                                                      проф. Т. Самарџиоска

Последно освежено ( Среда, 22 Јуни 2016 00:36 )
Повеќе...
 
Градежни материјали, јуни втор рок PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ можете да ги видите резултатите од испитот по предметот градежни материјали, одржан на 20.6.2016 год. Оценките може да се земат во среда 22.6.2016 во 12 часот.

                                                                                              проф. Т. Самарџиоска

Последно освежено ( Вторник, 21 Јуни 2016 12:54 )
Повеќе...
 
Статика, резултати од испит PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот „Статика“ одржан на 9.6.2016 год. Студентите со бр. на индекс:

  • 283
  • 9296

да се јават на дополнителен испит теорија на 28.6.2016 год во 10:00 кај проф.М.Цветковска.

Увид во испитите може да се направи кај асс.Ц.Чифлиганец.

 

Повеќе...
 
Градежни материјали - јуни 2016 прв рок PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од завршниот испит по предметот градежни материјали, одржан на 6.6.2016 год. Оценки може да се земат во среда, 8.6.2016 год. во 12 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                                                       проф. Т. Самарџиоска

Последно освежено ( Вторник, 07 Јуни 2016 11:42 )
Повеќе...
 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред11121314151617181920СледноКрај »

Лист 12 од 21

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.