elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Градежни материјали - јуни 2016 прв рок PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од завршниот испит по предметот градежни материјали, одржан на 6.6.2016 год. Оценки може да се земат во среда, 8.6.2016 год. во 12 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                                                       проф. Т. Самарџиоска

Последно освежено ( Вторник, 07 Јуни 2016 11:42 )
Повеќе...
 
Градежна физика - јуни прв рок PDF Печати Е-пошта

Завршниот испит по предметот градежна физика, одржан на 6.6.2016 год. го положија следниве кандидати:

8595          седум  (7)

9037          девет  (9) 

9164          десет  (10)             

                                                                             проф. Т. Самарџиоска

 

 

 
Градежни конструкции и материјали - геотехника, јуни прв рок PDF Печати Е-пошта

Завршниот испит по предметот градежни конструкции и материјали за геотехника, одржан на 6.6.2016 год. не го положи ниту еден кандидат.

                                                                                             проф. Т. Самарџиоска

 
Теориска механика - геодезија, испит прв рок јуни PDF Печати Е-пошта

Завршниот испит по предметот теориска механика за геодезија, одржан на 6.6.2016 год. не го положи ниту еден кандидат.

                                                                                             проф. Т. Самарџиоска

 
конечни резултати по градежни конструкции и материјали PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите конечните резултати по предметот градежни конструкции и материјали - за геотехника, 2015/16 год. Оценките во индекс може да се земат во среда, 25.05.2016 година во 13 часот во канцеларијата на предметниот професор.

                                                                                                  проф. Т. Самарџиоска

Повеќе...
 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред11121314151617181920СледноКрај »

Лист 15 од 23

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.