elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Потписи за теориска механика - геодезија PDF Печати Е-пошта

Се известуваат студентите од студиската програма по геодезија, кои го слушаа предметот теориска механика, дека потписи по предметот можат да добијат во петок, 25.12.2015 година, во 10 часот во просторија 130.

                                                                                          в. проф. д-р Тодорка Самарџиоска

 
Градежни материјали - Колоквиум бр. 2 PDF Печати Е-пошта

Колоквиумот бр. 2 по предметот градежни материјали ќе се одржи на 26.12. 2015 година (сабота) со почеток во 9:00 часот во амфитеатарот на Градежниот факултет.

                                                                                                           проф.  Тодорка Самарџиоска

 
резултати колоквиум 1 теориска механика - геодезија PDF Печати Е-пошта

На "повеќе" можете да ги видите резултатите од првиот колоквиум по предметот теориска механика. Увид во колоквиумите е можен во термините за консултации.

Последно освежено ( Вторник, 17 Ноември 2015 08:34 )
Повеќе...
 
Резултати колоквиум 1 градежни материјали PDF Печати Е-пошта

На "повеќе" можете да ги видите резултатите од првиот колоквиум по предметот градежни материјали. Увид во колоквиумите може да се изврши во термин за консултации.

Повеќе...
 
Проектна задача по градежни материјали PDF Печати Е-пошта

На повеќе се дадени темите на проектните задачи за студентите по градежни материјали.

Последно освежено ( Вторник, 10 Ноември 2015 22:22 )
Повеќе...
 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред11121314151617181920СледноКрај »

Лист 18 од 23

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.