elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Испит теориска механика, 25.08.2016 PDF Печати Е-пошта

Испитот по теориска механика (геодезија) го положи:

1. 1099        6 (шест)

                                                                         вонр. проф. Т. Самарџиоска

 

 
Испит градежни материјали, 25.08.2016 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по градежни материјали, одржан на 25.08.2016 год. 

Оценките може да се земат на 30.08.2016 во 11 во канцеларијата на предметниот професор. 

                                                                                   вонр. проф. Тодорка Самарџиоска

Повеќе...
 
Испит градежна физика, 25.08.2016 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежна физика, одржан на 25.08.2016 год. го положија следниве студенти:

1. 8995                     6 (шест)

2. 9215                   10 (десет)

Оценките може да се земат во вторник 30.08.2016 год. во 11 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

Студентите кои се задоволни со оценките стекнати преку семестарот да се јават кај предметниот наставник (во канцеларија или на имејл) заради нивно заокружување во пријава и досие.

                                                                     вонр. проф. Т. Самарџиоска

 
Испит градежни конструкции и материјали, 25.08.2016 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот градежни конструкции и материјали (геотехника), одржан на 25.08.2016 год. го положи:

1. 292                    9 (девет)

Оценката може да се земе во вторник 30.08.2016 год. во 11 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                     вонр. проф. Т. Самарџиоска

 
Испит енергетска ефикасност на објекти PDF Печати Е-пошта

Испитот по енергетска ефикасност на објекти ќе се одржи во среда, 6.7.2016 година со почеток во 17 часот. Кандидатите што ќе полагаат да се пријават на имејл Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите најдоцна до вторник, 5.7.2016 год.

                                                                                         проф. Т. Самарџиоска

Последно освежено ( Вторник, 05 Јули 2016 15:48 )
 
Повеќе содржини...
« ПочетокПред11121314151617181920СледноКрај »

Лист 19 од 29

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.