elektronik sigara Архиви
Архиви

Филтер 

 • JM ... Домашна задача 2 (свиткување од сили)

  Условот за втората домашна задача и податоците за истата можете да ги превземете од следниот линк. Краен рок за предавање на втора...
 • JM ... Групи за домашни задачи

  Потсетување: краен рок за предавање на првата домашна задача e 24.03.2015 пред 9h за прва група, односно пред 15h за втора група. Пред ...
 • JM Колоквиум 1 ... Соопштение

  Првиот колоквиум по предметот ЈАКОСТ НА МАТЕРИЈАЛИТЕ ќе се одржи во вторник 31.03.2015 со почеток во 09:00h во групи според следнио...
 • КиД, Резултати од работа на час бр.1

  Резултатите од работата на час која се одржа на 12.03.2015 год. можете да ги видите овде. Увид може да извршите во термините за консултации...
 • JМ ... Домашна задача 1

  Условот за првата домашна задача и податоците за истата можете да ги превземете од следниот линк. Краен рок за предавање на првата...
 • КиД, Известување за часови на 12.03.2015

  Се известуваат студентите кои го слушаат предметот КиД дека на 12.03.2015 год., со цел да се вклопиме во распоредот поради изгубените ч...
 • Резултати енергетска ефикасност 26022015

  На "повеќе" може да ги видите резултатите од испитот по предметот енергетска ефикасност на објекти, одржан на 26.02.2015 година.     ...
 • КиД, Известување за часови на 05.03.2015

  Се известуваат студентите кои го слушаат предметот Кинематика и динамика дека на 05.03.2015 год. дека часовите ќе се одвиваат според следниов ...
 • КиД, Термини за вежби

  Распоредот на студентите по групи за вежби по предметот Кинематика и динамика можете да го видите овде. Предавањата по предметот се ...
 • JМ ... Групи за предавања и вежби

  Од вторник 03.03.2015, предавањата и вежбите по предметот Јакост на материјалите ќе се одржуваат во две групи според следниот распоред....

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.