elektronik sigara Архиви
Архиви

Филтер 

 • ЈМ ... Завршен испит 1 рок 10.06.2015 (среда)

  Со цел поефикасно организирање на завршниот испит по предметот Јакост на материјалите, се молат сите студенти кои планираат да полагаат&n...
 • ЈМ ... Вкупни резултати од обврските во семестарот

  Поените од сите активности во семестарот (без поените од поправната домашна задача) можете да ги погледнете на следните линкови   Д...
 • КиД, Резултати од К2 и вкупни резултати

  Резултатите од вториот колоквиум по предметот кинематика и динамика, како и вкупните резултати по предметот, можете да ги видите овде. ...
 • JM ... Резултати од колоквиум 3

  Резултатите од последниот колоквиум можете да ги погледнете на следниот линк. Вкупните резултати од семестарот (без поправната домашн...
 • Резултати - градежни конструкции и материјали 2014/15

  На "повеќе" можете да ги видите конечните резултати по предметот градежни конструкции и материјали за учебната 2014/15 година. Оценки во ин...
 • Статика и Јакост на материјалите ... Испитни рокови

  На барање на студентите донесена е одлука на ННС за поместување на испитите. За предметите Статика и Јакост на материјалите испитите ќ...
 • JM ... К3 ... Соопштение

  Третиот колоквиум по предметот ЈАКОСТ НА МАТЕРИЈАЛИТЕ ќе се одржи во вторник 19.05.2015 со почеток во 09:00h во групи според следни...
 • JM ... Вкупни резултати 14.05.2015

  На следниот линк можете да ги погледнете вкупните резултати од досегашните активности по предметот Јакост на материјалите (поени о...
 • ЈМ ... Домашна задача 6 ... Соопштение

  Крајниот рок за предавање на последната домашна задача се поместува за во четврток 21.05.2015 до 16:00h - за двете групи...
 • ЈМ ... Соопштение

  Вежбите од вторникот (12.05.2015) за првата група, ќе се одработат во четврток (14.05.2015) со почеток во 14:30h во амфитеатар....
 • JM ... Резултати К2

  На следниот линк можете да ги погледнете резултатите од вториот колоквиум по предметот Јакост на материјалите одржан на 05.05.2015. У...
 • КиД, Резултати од работа на час бр. 4

  Резултатите од работата на час бр. 4, одржана на 07.5.2015, можете да ги видете овде. Увид можете да извршите во термините за консултации....
 • КиД, Часови на 14.5.2015

  Се известуваат сите студенти кои го слушаат предметот КиД дека часовите на 14.5.2015 ќе започнат од 11 часот, за сите студенти. Часовите се п...
 • Известување за часови на 07.05.2014

  Согласно распоредот на часови, часовите по Кид утре ќе бидат искористени за решавање на  задачи (Даламбер-Лагранжов принцип)...

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.