elektronik sigara Архиви
Архиви

Филтер 

 • Статика, Известување за 30.9.2015

  Се известуваат сите студенти кои го слушаат предметот Статика дека на 30.9.2015 год. часовите ќе се одржат во ист термин за сите сту...
 • Статика, Список по групи за 23.9.2015

  Списокот на студенти кои ќе бидат во првата група на часовите по статика на 23.9.2015 можете да го видете овде. Сите останати студенти ...
 • Статика, известување за групи

  Сите 120 студенти кои до сега се регистрираа за предметот Статика, на piazza и online и уште 30 студенти кои најбрзо ќе го сторат то...
 • Статика, регистрација

  Со цел полесно да се организираат активностите во рамките на предметот Статика за наредниот семестар, се замолуваат сите студенти да се р...
 • Програмирање, резултати

  На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот „Програмирање“ одржан на 15 сеп. 2015 год.  ...
 • испит градежна физика септември втор рок

  Испитот по предметот градежна физика, одржан на 12.09.2015 година го положија следниве студенти: ...
 • градежни материјали септември втор рок

  На "повеќе" може да ги видите резултатите од испитот по градежни материјали, одржан на 12.09.2015 година (сабота).               &n...
 • КиД, Резултати од испит

  Резултатите од испитот по предметот Кинематика и динамика одржан на 10.9.2015 можете да ги видите овде. Увид можете да извршите на 16.9.20...
 • Статика, Резултати од испит

  Резултатите од испитот по предметот Статика одржан на 02.9.2015 можете да ги видете овде. Увид во испитот можете да извршите на 10.9.2015 од 13-...

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.