elektronik sigara Теориска механика - геодезија, 4.9.2017
Теориска механика - геодезија, 4.9.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите по предметот теориска механика (геодезија), од испитот одржан на 4.9.2017.

Испитот го положи студентот:

1297               6 (шест)

Оценката во индекс може да се земе на 11.9.2017 год. во 12 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

 

Студентите со броеви на индекс: 1155, 1219, 1276, 1291 и 1297 да се јават на устен испит на ден 11.9.2017 (понеделник) во 9 часот во канцеларија на предметниот наставник.

 

 

Последно освежено ( Вторник, 05 Септември 2017 22:13 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.