elektronik sigara Градежни материјали 4.9.2017
Градежни материјали 4.9.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по градежни материјали, одржан на 4.9.2017 год.

 

Испитот го положија студентите:

8991             6 (шест)

9199             6 (шест)

9405             6 (шест)

9446             6 (шест)

Оценките во индекс може да се земат на 11.9.2017 год. во 12 часот во канцеларија на предметниот наставник.

 

Студентите со броеви на индекс: 9103, 9218, 9280, 9293, 9399, 9450, 9452 и 9457 да се јават на устен испит на ден 11.9.2017 (понеделник) во 9 часот во канцеларија на предметниот наставник.

 
Последно освежено ( Вторник, 05 Септември 2017 22:13 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.