elektronik sigara Енергетска ефикасност на објекти - 18.1.2019
Енергетска ефикасност на објекти - 18.1.2019 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите по предметот енергетска ефикасност на објекти (6 кредити), одржан на 18.1.2019 година.

Оценките во индекс може да се земат во среда, 30.1.2019 година во 11 часот во канцеларијата на предметниот наставник.

 

Индекс Оцена
1059 8 (осум)
1060 5 (пет)
1061 7 (седум)
1064  
1066 7 (седум)
1067 7 (седум)
1069 9 (девет)
1075 9 (девет)
1076 7 (седум)
1081 7 (седум)
1082 7 (седум)
1084 7 (седум)
1085 5 (пет)
1089 9 (девет)
1091 8 (осум)
1096 5 (пет)
1105 9 (девет)
1107 8 (осум)
1111 8 (осум)
1118 6 (шест)
1124 6 (шест)
1128 9 (девет)
1133 7 (седум)

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.