elektronik sigara Енергетска ефикасност на објекти - 1.2.2019
Енергетска ефикасност на објекти - 1.2.2019 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот енергетска ефикасност на објекти, одржан на 1.2.2019 год., го положија наведените студенти.

Оценки во индекс може да се земат во четврток, 7.2.2019 год. во 11 часот во кабинетот на предметниот професор.

 

  индекс    оценка

    991       6 (шест)

 1060        7 (седум)

 1078        6 (шест)

 1080        6 (шест)

 1085        6 (шест)

 1099        6 (шест)

 1104        9 (девет)

 1110        9 (девет)

 1112        6 (шест)

 1117        7 (седум)

 1119        7 (седум)

 1125        7 (седум)

 1127        8 (осум)

 1137        8 (осум)

1145         7 (седум)

 

Последно освежено ( Среда, 06 Февруари 2019 22:07 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.