elektronik sigara Теориска механика - 1.2.2019
Теориска механика - 1.2.2019 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот теориска механика го положија следниве студенти:

1366     6 (шест)

1383     7 (седум)

1385     8 (осум)

1386     6 (шест)

1402     6 (шест)

Оценки во индекс може да се земат во четврток, 7.2.2019 год. во 11 часот во канцеларија на предметниот наставник.

 

Последно освежено ( Среда, 06 Февруари 2019 22:16 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.