elektronik sigara Проф. д-р Светлана Петковска-Ончевска
Проф. д-р Светлана Петковска-Ончевска PDF Печати Е-пошта
svetlanaoncevska

тел:+389 2 3116 066/157

е-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


 

Адреса:

Универзитет „Св.Кирил и Методиј“,Градежен факултет – Скопје,

бул. „Партизански одреди“ бр.24,

1000 Скопје, Р.Македонија, П.фах 560

Образование

 • ...
 • ...
 • ...

Движење во кариерата

 • ...
 • ...
 • ...

Наставни дисциплини

 • ...
 • ...
 • ...

Област на интересирање

 • ...
 • ...
 • ...

Научна работа

Трудови објавени на конференции и симпозиуми:

 • ...
 • ...
 • ...

Научни проекти:

 • ...
 • ...
 • ...

Членство во здруженија и организации

 • ...
 • ...
 • ...

Студиски престои и усовршувања

 • ...
 • ...
 • ...

Награди и признанија

Познавање на јазици

 • ...
 • ...
 • ...

Други способности

 • ...
 • ...
 • ...
Последно освежено ( Вторник, 22 Септември 2009 17:05 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.