elektronik sigara Вон.Проф. д-р Мери Цветковска
Вон.Проф. д-р Мери Цветковска PDF Печати Е-пошта
Индекс на артиклот
Вон.Проф. д-р Мери Цветковска
Кратка биографија
научно-истражувачки трудови
Научно истражувачки проекти:
Стручни трудови и експертизи
Книги, скрипти и публикации
Членства и функции
Признанија
Сите страни

Стручни трудови и експертизи:

[1] Главен проект за конструкцијата на објектот „Административно-деловен објект-Бонум“ во Скопје, април 2005

[2] Главен проект за конструкцијата на објектот „Индивидуална станбена зграда на ул. ‘Огњан Прица’ бр.15 во Скопје“, мај 2005

[3] Анализа на степен на оштетеност и Проект за санација на опожарениот дел од конструкцијата на објектот „Станбена кула К2-Карпош IV, Скопје“, мај 2005

[4] Изведбен проект за санација на објект “Подрачна единица на Фонд за ПИОМ-Гевгелија, подрачна единица ФЗО-Гевгелија“, јуни 2007

[5] Ревизија на изведбен проект „Потпорни зидови од армирана земја кај Хотел Сплендид, Будва, Црна Гора, мај 2008

[6] Технички преглед – ревизија на Основен проект за контрола на носивост и зајакнување на објект „Софтверски центар SEAVUS- Блок 1 и 2“, Скопје, Септември 2008

[7] Технички преглед – ревизија на Православен храм на плоштад Македонија во Скопје, 2008

[8] Експертиза за степен на оштетеност на опжарена конструкција на Ладилник од 4500т. – Зик Скопско поле-Скопје, 2008

[9] Технички преглед – ревизија на Основен проект на Спомен куќата на Тодор Проевски во Крушево, Јануари 2009

[10] Стручно мислење за оценка на состојбата и проект за санација на конструкцијата на опожарениот објект „-100 Т-010“ во Окта-Рафинерија за нафта-Скопје, јануари 2009Последно освежено ( Сабота, 26 Септември 2009 15:13 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.