elektronik sigara Вон.Проф. д-р Мери Цветковска
Вон.Проф. д-р Мери Цветковска PDF Печати Е-пошта
Индекс на артиклот
Вон.Проф. д-р Мери Цветковска
Кратка биографија
научно-истражувачки трудови
Научно истражувачки проекти:
Стручни трудови и експертизи
Книги, скрипти и публикации
Членства и функции
Признанија
Сите страни

Членство и функции во научни и стручни институции и организации:

[1] Продекан за настава и наука на Градежниот факултет во Скопје

[2] Член на Советот на Институтот за стандардизација на Р.Македонија

[3] Претседател на Техничкиот Комитет ИСРМ ТК 23-”Заштита на објекти од пожар”.

[4] Извршен секретар и член на Друштвото на градежните конструктори на Македонија (ДГКМ)

[5] Заменик-претседател на невладината организација „Инженери без граници-Македонија“

[6] Член на Издавачкиот совет на списанието за архитектура, градежништво и екологија „Порта 3“

[7] Член на Друштвото на механика на Македонија (ДММ)Последно освежено ( Сабота, 26 Септември 2009 15:13 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.