elektronik sigara Вон.Проф. д-р Мери Цветковска
Вон.Проф. д-р Мери Цветковска PDF Печати Е-пошта
Индекс на артиклот
Вон.Проф. д-р Мери Цветковска
Кратка биографија
научно-истражувачки трудови
Научно истражувачки проекти:
Стручни трудови и експертизи
Книги, скрипти и публикации
Членства и функции
Признанија
Сите страни

Признанија:

[1] Најдобар дипломиран студент на Градежниот факултет во Скопје за учебната 1983/84, признание на Ректоратот на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј“ во Скопје

[2] Признание за најдобро остварување во градежното конструктерство за научноистражувачкиот труд „Однесување на армиранобетонски елементи и линиски конструкции во услови на пожар“, доделено од Друштвото на градежните конструктори на Македонија, септември 2003.

 Последно освежено ( Сабота, 26 Септември 2009 15:13 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.