elektronik sigara Проф. д-р Тодорка Самарџиоска
Проф. д-р Тодорка Самарџиоска PDF Печати Е-пошта
Индекс на артиклот
Проф. д-р Тодорка Самарџиоска
Образование
Кариера
Научна и стручна работа
What Else?
Сите страни

TodorkaSamardzioskaтел:

+389 2 3116 066/133

е-mail:

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Адреса:

Универзитет „Св.Кирил и Методиј“,Градежен факултет – Скопје,

бул. „Партизански одреди“ бр.24,

1000 Скопје, Р.Македонија, П.фах 560

Предмети:

Додипломски студии

Постдипломски студии
Последно освежено ( Четврток, 13 Декември 2018 10:28 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.