elektronik sigara Термини за консултации
Термини за консултации PDF Печати Е-пошта

За сите прашања во врска со наставата студентите можат да се обратат на членовите на катедрата согласно следниот

 Распоред за консултации на асистентите и соработниците

  • Проф. д-р Светлана Петковска - Ончевска

             Вторник 1400-1500, Четврток 1400-1500

  • Вон. Проф. д-р Мери Цветковска

             Четврток 1300-1500

  • Доц. д-р Владимир Витанов

             Четврток 1100-1300

 

Се молат студентите масимално да го почитуваат објавениот распоред.

Забелешки

  • Во овие термини студентите ќе можат да се консултираат во врска со проблемите на кои наидуваат при решавањето на задачите или совладувањето на материјалот по предметите од катедрата
  • Се молат стуентите да ги почитуваат назначените термини.
  • Консултациите во кабинет не се покритие за пропуштените редовни часови. Пред да одат на консултации, студентите треба внимателно да се подготват за она што сакаат да прашат.
  • Се советуваат студентите за своите прашања максимално да ги користат часовите за предавања и вежби – прашањата поставени на час се исклучително битен елемент во едукативниот процес.
Последно освежено ( Сабота, 12 Октомври 2013 13:12 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.