elektronik sigara Топ 9 уникатни конструкции кои наскоро ќе се градат
Топ 9 уникатни конструкции кои наскоро ќе се градат PDF Печати Е-пошта

Очигледно, конструктерската технологија напредува екстремно брзо. Поврзете го тоа со пребогатите компании кои се обидуваат меѓусебно да се надминат во потрагата по следниот истакнат дизајн и ќе добиете блиска иднина полна со облакодери повисоки од 1500 m и згради кои веќе и не личат на згради.
Следува листа од 9 чудни и уникатни конструкции кои или веќе се одобрени или се во последните фази на одобрување. Некои од нив веќе делумно се изградени.

Последно освежено ( Среда, 10 Декември 2008 09:40 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.