elektronik sigara Соопштенија
Соопштенија


Резултати од испит одржан на 25.6.2019 PDF Печати Е-пошта

Испитот одржан на 25.6.2019 го положија следниве студенти:

градежни материјали

9604        6 (шест)

9759        7 (седум)

 

енергетска ефикасност на објекти

888          6 (шест)

 

Градежна физика и теориска механика не положи ниту еден од кандидатите.

Увид во писмените и оценки во индекс - понеделник 1.7.2019 год. во 10 часот.

Последно освежено ( Четврток, 04 Јули 2019 09:49 )
 
Јакост на материјалите - Распоред на студенти по групи за вежби PDF Печати Е-пошта

Вежбите по предметот Јакост на материјалите ќе се одржуваат во две групи според следниот распоред.

Последно освежено ( Понеделник, 25 Февруари 2019 17:45 )
 
Посета на рудници и фабрика Кнауф - Радика во Дебар PDF Печати Е-пошта
Во склоп на наставата по градежна физика, на 23.04.2018 (понеделник) ќе се реализира посета на рудниците и фабриката за гипс „Кнауф-Радика“ во Дебар.
Тргнувањето за сите навремено пријавени студенти е во 7:50 часот од пред главниот влез на факултетот. 
                                                                                проф. Т. Самарџиоска
 
Поптиси по теориска механика - геодезија PDF Печати Е-пошта

Конечните резултати, потписи и оценки по предметот теориска механика ќе бидат објавени во среда, 27.12.2017 год. со почеток во 10 часот во училница бр. 130. Присуството е задолжително.

                                                           проф. Тодорка Самарџиоска

Последно освежено ( Понеделник, 25 Декември 2017 10:17 )
 
теориска механика - домашна бр. 3 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од домашната бр. 3 по предметот теориска механика за студиската програма по геодезија.

Студентот со број на индекс 1310 да се јави во канцеларијата на предметниот наставник.

                                                                                    проф. Т. Самарџиоска

         

Последно освежено ( Среда, 20 Декември 2017 10:58 )
Повеќе...
 
« ПочетокПред1234567СледноКрај »

Лист 1 од 7

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.