elektronik sigara Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Катедра за техничка механика и јакост на материјалите
Енергетска ефикасност на објекти - 1.2.2019 PDF Печати Е-пошта

Испитот по предметот енергетска ефикасност на објекти, одржан на 1.2.2019 год., го положија наведените студенти.

Оценки во индекс може да се земат во четврток, 7.2.2019 год. во 11 часот во кабинетот на предметниот професор.

 

  индекс    оценка

    991       6 (шест)

 1060        7 (седум)

 1078        6 (шест)

 1080        6 (шест)

 1085        6 (шест)

 1099        6 (шест)

 1104        9 (девет)

 1110        9 (девет)

 1112        6 (шест)

 1117        7 (седум)

 1119        7 (седум)

 1125        7 (седум)

 1127        8 (осум)

 1137        8 (осум)

1145         7 (седум)

 

Последно освежено ( Среда, 06 Февруари 2019 22:07 )
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »

Лист 3 од 29

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.