elektronik sigara Архиви
Архиви

Филтер 

 • Д6.1 ЕГНЛК

  Податоците за домашната задача 6.1 по предметот „Еластичност и гранична носивост на линиски конструции“ се објавени во вирту...
 • Статика, Д2

  Условот и податоците за втората домашна задача по предметот Статика можете да ги преземете овде:  http://www.piazza.com/class_profile/get_resource/iel0msv4vi20d/ih4...
 • Д5 ЕГНЛК и Вовед во еластичност

  Податоците за петатта домашна задача по предметите „Еластичност и гранична носивост на линиски конструции“ и  „Вовед во еластичност...
 • Статика, Д1

  Условот и податоците за првата домашна задача по предметот Статика можете да ги преземете овде: http://www.piazza.com/class_profile/get_resource/iel0msv4vi20d/igulda...
 • ВЕ и ЕГНЛК ... Информација за Т1

  Почитувани колеги,   Првиот тест ќе се одржи на 11.11.2015 (среда) со почеток во 12:00h во училна 116. Тестот ќе содржи кратки задачи и кра...
 • ВЕ и ЕГНЛК ... Д4

  На Piazza се објавени условот и податоците за Д4 - Кос клин по предметите „Еластичност и гранична носивост на линиски конструкции“ и „Вов...
 • Посета на ф-ка и рудници Кнауф во Дебар

  Се известуваат студентите од градежни материјали дека за посетата на рудниците и фабриката од КНАУФ во Дебар, утре (вторник 10.11.2015), треба ...
 • Статика, резултати од К1

  Резултатите од првиот колоквиум по предметот Статика, одржан на 21.10.2015 год., можете да ги видите овде. Увид во колоквиумот може да и...
 • ВЕ и ЕГНЛК ... Информација за Т1

  Почитувани колеги,   Првиот тест по предметите „Еластичност и гранична носивост на линиски конструкции“ и „Вовед во еластично...
 • ВЕ и ЕГНЛК ... Д3

  На Piazza се објавени условот и податоците за Д3 - Функција на напрегање по предметите „Еластичност и гранична носивост на линиски констр...
 • ВЕ и ЕГНЛК ... Д2-2

  За решавање на Д2-2 се користат податоците од Д1. Краен рок за предавање на домашната е 28.10.2015...
 • Статика, К1

  Првиот колоквиум по предметот СТАТИКА ќе се одржи на 21.10.2015 (среда) по групи со следниот распоред.  Информации за тоа што треба да по...
 • ВЕ и ЕГНЛК ... Д2-1

  На Piazza се објавени условот и податоците за Д2-1 - Моров круг на напрегања по предметите „Еластичност и гранична носивост на линиски конс...
 • ВЕ и ЕГНЛК ... Д1

  Условот за првата домашна задача по предметите „Еластичност и гранична носивост на линиски конструкции“ и „Вовед во еластичност“ може...
 • ВЕ и ЕГНЛК ... Пријавување на Piazza

  Со цел поефикасно совладување на наставната програма по предметите „Еластичност и гранична носивост на линиски конструкции“ и „Вов...
 • Распоред по групи за часовите на 07.10.2015

  Списокот на студенти кои ќе бидат во првата група на часовите по статика на 07.10.2015 можете да го видете овде. Сите останати студенти се во...
 • Статика, Известување за 30.9.2015

  Се известуваат сите студенти кои го слушаат предметот Статика дека на 30.9.2015 год. часовите ќе се одржат во ист термин за сите сту...
 • Статика, Список по групи за 23.9.2015

  Списокот на студенти кои ќе бидат во првата група на часовите по статика на 23.9.2015 можете да го видете овде. Сите останати студенти ...
 • Статика, известување за групи

  Сите 120 студенти кои до сега се регистрираа за предметот Статика, на piazza и online и уште 30 студенти кои најбрзо ќе го сторат то...
 • Статика, регистрација

  Со цел полесно да се организираат активностите во рамките на предметот Статика за наредниот семестар, се замолуваат сите студенти да се р...

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.