elektronik sigara Архиви
Архиви

Филтер 

 • dm

  ...
 • /

  ...
 • Еластичност, Д1

  Условот за првата  домашна задача по предметите „Еластичност и гранична носивост на линиски конструкции“ и „Вовед во еластичност“ , ...
 • Статика, Измени во термини за Група 2

  Наместо во закажаниот термин денес, вежбите за студентите од втората група по предметот Статика  ќе се одржат утре (25.09.2014 - Четврт...
 • градежни материјали на пиаза

  ...
 • Програмирање, пријавување

  Се молат студентите кои овој семестар ќе го слушаат предметот „Програмирање“ да го пополнат формуларот даден на следниот линк: линк з...
 • Статика, Групи за предавања и вежби

  Прелиминарниот распоред на студенти по групи за часовите по предметот Статика е даден во следнава табела:   Предавања&nb...
 • Статика, Соопштение

  Сите студенти кои го слушаа предметот Статика во летниот семестар 2014 год. и не остварија право на потпис (имаат помалку од 25 %) треба повтор...
 • Статика, Соопштение

  Сите студенти кои го слушаа предметот Статика во летниот семестар 2014 год. и не остварија право на потпис (имаат помалку од 25 %) треба повтор...
 • Еластичност, пријавување

  Се молат студентите кои во овој семестар ќе го слушаат предметот „Еластичност и гранична носивост на линиски конструкции“ или предмето...
 • JМ...завршен испит...резултати

  Резултатите од завршниот испит по предметот Јакост на материјалите, одржан на ден 17.09.2014 год. можете да ги погледнете во приложениот докум...
 • Статика, пријавување

  Почитувани колеги, Како што беше најавено на почетниот час, за олеснета комуникација меѓу нас ќе го користиме сервисот Piazza. За користењ...
 • КиД, Термин за усмен испит

  Усмениот испит по предметот Кинематика и динамика ќе се одржи на 18.09.2014 - Четврток, со почеток од 11 часот....
 • КиД, Резултати од испит

  Резултатите од испитот по предметот Кинематика и динамика одржан на 11.09.2014 можете да ги видите овде:  - ЗС2014  - ЛС2014 На усме...
 • Програмирање, резултати од испит

  На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот Програмирање одржан на 11.9.2014 год. Студентите кои го положија испитот м...
 • Елатичност, резултати од испит

  На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметите „Еластичност и гранична носивост на линиски конструкции“ , „Вовед в...
 • Статика, Резултати од испит

  Резултатите од испитот по предметот Статика одржан на 04.09.2014 можете да ги видете овде:  - ЗС2013  - ЛС2014 Студентите со следни...
 • Ispit 17

  ...
 • JМ...завршен испит, август-септември 2 рок...резултати

  Резултатите од завршниот испит по предметот Јакост на материјалите, одржан на ден 04.09.2014 год. можете да ги погледнете во приложениот докум...
 • rez

  ...

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.