elektronik sigara Архиви
Архиви

Филтер 

 • Програмирање, резултати

  На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот „Програмирање“ одржан на 15 сеп. 2015 год.  ...
 • испит градежна физика септември втор рок

  Испитот по предметот градежна физика, одржан на 12.09.2015 година го положија следниве студенти: ...
 • градежни материјали септември втор рок

  На "повеќе" може да ги видите резултатите од испитот по градежни материјали, одржан на 12.09.2015 година (сабота).               &n...
 • КиД, Резултати од испит

  Резултатите од испитот по предметот Кинематика и динамика одржан на 10.9.2015 можете да ги видите овде. Увид можете да извршите на 16.9.20...
 • Статика, Резултати од испит

  Резултатите од испитот по предметот Статика одржан на 02.9.2015 можете да ги видете овде. Увид во испитот можете да извршите на 10.9.2015 од 13-...
 • градежни материјали септември прв рок

  Испитот по предметот градежни материјали, одржан на 27.08.2015 година го положи единствено следниов студент: 9105        &nbs...
 • КиД, резултати од испит

  Списокот на положени студенти од испитот по Кинематика и динамика одржан на 25.8.2015 год. можете да го видите овде. Увид можете да и...
 • Статика, резултати од испит

  Списокот на положени студенти од испитот по Статика одржан на 19.8.2015 год. можете да го видите овде. Увид можете да извршите до 03.09.2015&...
 • Еластичност, резултати од испит

  На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметите „Елстичност и гранична носивост на линиски конструкции“ и „Вовед в...
 • ЈМ...резултати...завршен испит 19.08.2015

  Резултатите од завршниот испит по предметот Јакост на Материјалите можете да ги погледнете во приложениот документ.   Студенти...
 • ЈМ...резултати...завршен испит 19.08.2015

  Резултатите од завршниот испит по предметот Јакост на Материјалите можете да ги погледнете во приложениот документ.   Студенти...
 • ЈМ...резултати...завршен испит 22.06.2015

  Резултатите од завршниот испит по предметот Јакост на Материјалите можете да ги погледнете во приложениот документ. JM_rezultati_22.06.2015 ...
 • Статика, Резултати од испит

  Списокот на положени студенти од испитот по Статика одржан на 22.6.2015 год. можете да го видите овде. Увид можете да извршите во терми...
 • КиД, Резултати од испит

  Овде можете да ги видите резултатите од испитот по предметот КиД, одржан на 16.6.2015. Увид може да извршите во термините за консултаци...
 • Еластичност, соопштение

  Дополнително на претходно објавенотоо сооштение, студентите со број на индекс: 242, 8561 и 9013 кои ги слушале предметите „Еластичност и г...
 • теориска механика јуни втор рок

  Испитот по предметот теориска механика за геодезија, одржан на 18.06.2015 не го положи ниту еден студент.           &nbs...
 • Градежна физика јуни втор рок

  Овде може да ги видите резултатите од испитот по предметот градежна физика, одржан на 18.06.2015 год. Оценките може да се земат во среда 24.06.2015 в...
 • Еластичност, соопштение

  Студентите со број на индекс: 8521, 8531, 8697, 8706, 8838, 8914, 9027, 173 и 217 кои го полагаат испитот по предметите „Еластичност и гранична носивост на...
 • Програмирање, резултати од испит

  На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот „Програмирање“. Студентите кои го положија испитот може да ја добија...
 • Еластичност, резултати од испит

  На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметите „Еластичност и гранична носивост на линиски конструкции“ и „Вовед ...

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.