elektronik sigara Еластичност, резултати
Еластичност, резултати PDF Печати Е-пошта

На „Повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметите „Еластичност и гранична носивост на линиски конструкции“ и „Вовед во еластичност“ одржан на 26.8.2014 год. Студентите кои го положија испитот може да ја добијат оценката во индекс кај доц.д-р В.Витанов

- Еластичност и гранична носивост на линиски контрукции

индекс Д Т Завршен испит Усмен испит Вкупно Оцена
8349 18.0% 16.2% 15.6%   49.80% 5
8435 17.1% 20.8% 16.4%   54.31% 5
8672 15.7% 22.8% 13.6%   52.07% 5
8680 18.2% 12.2% 5.2%   35.62% 5
8755 17.9% 6.2% 16.4%   40.49% потпис?
8770 17.8% 7.6% 25.6%   50.98% потпис?
8771 14.6% 16.6% 31.2%   62.36% 6
8783 14.6% 30.0% 23.6%   68.16% 7
8795 17.7% 21.2% 20.4%   59.27% 6
8806 14.9% 19.8% 33.6%   68.29% 7
8810 19.3% 15.8% 24.0%   59.13% 6
8812 18.3% 25.4% 16.0%   59.73% 6
8831 11.3% 24.0% 24.0%   59.33% 6
8837 13.7% 17.6% 28.0%   59.27% 6
8856 14.4% 23.4% 13.6%   51.44% 5
8859 17.4% 11.4% 11.2%   40.04% потпис?
8864 19.3% 34.6% 39.2%   93.13% 10
8870 17.1% 14.0% 19.2%   50.31% 5
8898 18.0% 20.0% 21.2%   59.20% 6

 

- Вовед во еластичност

индекс Д Т Завршен испит Усмен испит Вкупно Оцена
163 11.7% 15.0% 26.4%   53.1% потпис?
182 17.7% 12.2% 0.0%   29.9% потпис?

 

Последно освежено ( Петок, 05 Септември 2014 12:53 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.