elektronik sigara КиД, Известување за часови на 12.03.2015
КиД, Известување за часови на 12.03.2015 PDF Печати Е-пошта

Се известуваат студентите кои го слушаат предметот КиД дека на 12.03.2015 год., со цел да се вклопиме во распоредот поради изгубените часови заради окупацијата која ја изврши студентскиот пленум, часовите ќе се одвиваат според следниов распоред:

Група Термин + активност
Група I 11-13:45 Вежби + Работа на час
Сите студенти 14-14:45 Предавања
Група II 15:-17:45 Вежби + Работа на час

 

Последно освежено ( Петок, 13 Март 2015 14:01 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.