elektronik sigara Статика, регистрација
Статика, регистрација PDF Печати Е-пошта

Со цел полесно да се организираат активностите во рамките на предметот Статика за наредниот семестар, се замолуваат сите студенти да се регистрираат во најкус можен рок. Регистрацијата се прави online  на следниот линк:

http://goo.gl/forms/iQtjmgj8qs

Последно освежено ( Вторник, 29 Септември 2015 18:47 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.