elektronik sigara Статика, известување за групи
Статика, известување за групи PDF Печати Е-пошта

Сите 120 студенти кои до сега се регистрираа за предметот Статика, на piazza и online и уште 30 студенти кои најбрзо ќе го сторат тоа, ќе бидат во првата група за часовите кои ќе се одржат на 23.9.2015 год. Листата на студенти кои ќе бидат во првата група ќе биде соопштена утре (22.9.2015), а сите останати студенти ќе бидат во втората група.

Согласно објавениот распоред на часови, Група 1 ќе има часови од 09:00-14:45 часот (Предавања+Вежби), а Група 2 ќе има часови од 15:00-20:45 часот (Предавања+Вежби). 

Последно освежено ( Среда, 23 Септември 2015 04:02 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.