elektronik sigara ВЕ и ЕГНЛК ... Информација за Т1
ВЕ и ЕГНЛК ... Информација за Т1 PDF Печати Е-пошта

Почитувани колеги,

 

Првиот тест по предметите „Еластичност и гранична носивост на линиски конструкции“ и „Вовед во еластичност“  ќе се одржи на 11.11.2015 (среда). Точното време на одржување на колоквиумот ќе биде дополнително објавено. Тестот ќе содржи кратки задачи и кратки теоретски прашања од темите покриени со:

1. Д1, Д2-1, Д2-2 и Д3 за студентите од конструктивната насока и 

2. Д1 и Д2-1 за студентите од геотехника.

 

Битно:  На колоквиум не е дозволена употреба на телефон место дигитрон и не е дозволена употреба на програмабилен дигитрон!!

 

Повеќе информации за начинот на оценување можете да најдете на страницата на катедрата.

 

Доколку имате нејаснотии околу материјалот ве упатуваме да поставите прашања овде на Piazza или да дојдете на консултации во термините предвидени за нив. 

Последно освежено ( Среда, 11 Ноември 2015 15:06 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.