elektronik sigara Посета на ф-ка и рудници Кнауф во Дебар
Посета на ф-ка и рудници Кнауф во Дебар PDF Печати Е-пошта

Се известуваат студентите од градежни материјали дека за посетата на рудниците и фабриката од КНАУФ во Дебар, утре (вторник 10.11.2015), треба да бидат присутни во 7:45 часот пред главниот влез на факултетот. Се препорачуваат топли обувки и јакни. Организаторот обезбедува превоз и ручек (сендвичи и сокови) во кругот на фабриката во Дебар. Професорите по англиски јазик и Autocad се информирани за стручната екскурзија, нема потреба од поединечно јавување.

                                                                                            проф. Т. Самарџиоска

 

Последно освежено ( Четврток, 12 Ноември 2015 13:58 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.