elektronik sigara ВЕ и ЕГНЛК ... Информација за Т1
ВЕ и ЕГНЛК ... Информација за Т1 PDF Печати Е-пошта

Почитувани колеги,

 

Првиот тест ќе се одржи на 11.11.2015 (среда) со почеток во 12:00h во училна 116.

Тестот ќе содржи кратки задачи и кратки теоретски прашања од темите покриени со:

1. Д1, Д2-1, Д2-2 и Д3 за студентите од конструктивната насока и 

2. Д1 и Д2-1 за студентите од геотехника.

 

Битно:  На колоквиум не е дозволена употреба на телефон место дигитрон и не е дозволена употреба на програмабилен дигитрон!!

 

Повеќе информации за начинот на оценување можете да најдете на страницата на катедрата.

 

Доколку имате нејаснотии околу материјалот ве упатуваме да поставите прашања на Piazza или да дојдете на консултации во термините предвидени за нив. 

Последно освежено ( Четврток, 12 Ноември 2015 15:04 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.