elektronik sigara Статика, Д2
Статика, Д2 PDF Печати Е-пошта

Условот и податоците за втората домашна задача по предметот Статика можете да ги преземете овде: 
http://www.piazza.com/class_profile/get_resource/iel0msv4vi20d/ih4loe4d3d34xk.

Д2 е зададена на 18.11.2015, а треба да се предаден најдоцна до 25.11.2015 02.12.2015 пред почеток на часовите за вежби по предметот во соодветната група според @11.

Последно освежено ( Среда, 02 Декември 2015 21:06 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.