elektronik sigara Испит градежни материјали, 25.08.2016
Испит градежни материјали, 25.08.2016 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по градежни материјали, одржан на 25.08.2016 год. 

Оценките може да се земат на 30.08.2016 во 11 во канцеларијата на предметниот професор. 

                                                                                   вонр. проф. Тодорка Самарџиоска

Ред.бр. Индекс Оценка
1 9004 6
2 9346 6
3 9382 6

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.