elektronik sigara Градежна физика -7.9.2016
Градежна физика -7.9.2016 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот „градежна физика“, одржан на 7.9.2016. Оценките може да се земат во четврток, 15.9.2016 во 13 часот во канцеларијата на предметниот професор.

                                                                                           проф. Т. Самарџиоска

8491 6 (шест)
8966
9 (девет)
9048
9 (девет)

 

 

Последно освежено ( Вторник, 13 Септември 2016 18:33 )
 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.