elektronik sigara Градежни материјали, јануари прв рок
Градежни материјали, јануари прв рок PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по градежни материјали, одржан на 16.1.2017. Оценките во индекс може да се земат на 18.1.2017 во 12 часот.

                                                                       проф. Т. Самарџиоска

 

 

Ред.бр. Индекс Оценка
1 7796 6
2 9355 7
3 9369 7
4 9390 8
5 9397 9
6 9398 10
7 9402 10
8 9417 10
9 9465 9
10 9466 10
11 9477 10
12 9485 9
13 9519 9

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.