elektronik sigara Енергетска ефикасност на објекти - 16.1.2017
Енергетска ефикасност на објекти - 16.1.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот енергетска ефикасност на објекти, одржан на 16.1.2017 год. 

                                                                                                проф. Т. Самарџиоска

индекс оценка
890 10 (десет)
891 8 (осум)
896 9 (девет)
897 9 (девет)
924 9 (девет)
925 9 (девет)

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.