elektronik sigara Градежна физика 30.01.2017
Градежна физика 30.01.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по градежна физика, одржан на 30.01.2017. Оценките од испитот може да се земат на 14.02.2017 год. во 12 часот.

                                                                                                   проф. Т. Самарџиоска

индекс оценка
8696 7 (седум)
9011 7 (седум)

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.