elektronik sigara Теориска механика - јануари втор испитен рок
Теориска механика - јануари втор испитен рок PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот теориска механика, одржан на 30.01. 2017 год. Оценки во индекс може да се земат на 14.02.2017 во 12 часот.

                                                                                                            проф. Т. Самарџиоска

индекс оцена
952 6
1238 6
1239 6
1243 6
1251 6
1258 6

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.