elektronik sigara Градежни материјали 30.1.2017
Градежни материјали 30.1.2017 PDF Печати Е-пошта

На „повеќе“ може да ги видите резултатите од испитот по предметот градежни материјали, одржан на 30.1.2017 год. Оценки во индекс може да се земат на 14.2.2017 год. во 12 часот.

                                                                                                                      проф. Т. Самарџиоска

Ред.бр. Индекс Оценка
1 8972 6
2 9146 6
3 9368 6
4 9397 10
5 9401 9
6 9408 8
7 9416 9
8 9418 8
9 9425 6
10 9472 9
11 9475 10
12 9478 6
13 9493 10
14 9502 7

 

 

Покренато од Joomla!. Designed by: Joomla 1.5 Template, ecommerce web hosting. Valid XHTML and CSS.